Web Oficial
Twitter
Youtube
Facebook
Instagram
Contratación


"Camals Mullats (Lo Puto Cat Remix)" (Single)

Comprar

 

Lo Puto Cat és un puto perversor, un puto terroristar musical, però adorable en el fons. Un individu que estima la música que es fa a casa nostra; un nigromant amb un poder tan enorme que és capaç de fer que, fins-hi-tot, els putos Manel tinguin ritme. Lo Puto Cat és el fill bastard de la música catalana que vol donar la seva puta opinió sobre el que s’està parint (musicalment parlant) en aquest puto país.

Lo Puto Cat agafa, escolta, talla, enganxa, repeteix i esclafa els temes en una premsa hidràulica per acabar convertint-los en putos subproductes adulterats amb més adhitius que un puto Bollycao i més conservants que una puta Coca-Cola.

Com exclama el propi artista: "JO SÓC LO PUTO CAT! Tremoleu amants de la música catalana!" 

Lo Puto Cat es un puto perversor, un puto terrorista musical, pero adorable en el fondo. Un individuo que ama la música que se hace en nuestra casa; un nigromante con un poder tan enorme que es capa, incluso, de hacer que los putos Manel tengan ritmo. Lo Puto Cat es el hijo bastardo de la música catalana que quiere dar su puta opinión sobre lo que se está pariendo (musicalmente hablando) en este puto país.

Lo Puto Cat coge, escucha, corta, engancha, repite y aplasta los temas en una prensa hidráulica para acabar convirtiéndolos en putos subproductos adulterados con más aditivos que un puto Bollycao y más conservantes que una puta Coca-Cola.

Como exclama el propio artista: "¡YO SOY LO PUTO CAT! ¡Temblad, amantes de la música catalana!"